Νέο Εργαστήριο: “Διαχείριση Ιστοσελίδων”

Ημερομηνία & Ώρα

Από 14/02/2024 μέχρι 10/04/2024, Τετάρτη κάθε εβδομάδα
4:00 μμ - 5:00 μμ

Τοποθεσία

Βιβλιοθήκη

Κατηγορία

Η Βιβλιοθήκη ξεκινάει νέο εργαστήριο με θέμα “Διαχείριση Ιστοσελίδων”.

Η διαχείριση ιστοσελίδων (content management system), είναι μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες για την σωστή προβολή σας στο internet. Η διαχείριση ιστοσελίδων περιλαμβάνει την ανανέωση του περιεχομένου, τη σύνταξη νέων κειμένων, την προσθήκη προϊόντων και φωτογραφιών καθώς και τον έλεγχο για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Είτε πρόκειται για εταιρική ιστοσελίδα είτε για eshop γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι η προβολή σας στο internet με ανανεωμένο περιεχόμενο και σωστή διαχείριση.

Τι περιλαμβάνει η διαχείριση ιστοσελίδων:

  • Διαχείριση Περιεχομένου: Μια ιστοσελίδα είναι σημαντικό να ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με νέο περιεχόμενο.
  • Διαχείριση eshop: Οι ανάγκες που έχει ένα eshop είναι πάρα πολλές  όπως προσθήκη κειμένων, προϊόντων και κατηγοριών για σας με σκοπό την καλύτερη εμπειρία για τους πελάτες σας.
  • Αναβάθμιση: Η αναβάθμιση της πλατφόρμας και των πρόσθετων σε μια ιστοσελίδα είναι πολύ σημαντική για την σωστή λειτουργία και την ασφάλεια της.
  • Newsletter: Η σύνταξη, ο σχεδιασμός και η αποστολή ενημερωτικών newsletters είναι σημαντική για την επαφή με τους πελάτες σας για τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προσφορές σας.
  • Google Analytics Report: Η επισκεψιμότητα και οι προβολές σε μια ιστοσελίδα είναι το άλφα και το ωμέγα
  • Εικαστικές Αλλαγές: Ανά διαστήματα μια μικρή αλλαγή στο εικαστικό της ιστοσελίδας σας όπως αλλαγή φωτογραφιών, banners αλλά και χρώμα, δίνει την απαραίτητη νότα ανανέωσης στους επισκέπτες σας.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα κάθε Τετάρτη στις 4:00-5:00 μ.μ.

Για συμμετοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο εξυπηρέτησης κοινού στο τηλ. 2432023041-43