Ενημερωτική Εκδήλωση: «Καρκίνος του μαστού και Γυναικολογικός καρκίνος: Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα – πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση»

455563

Ημερομηνία & Ώρα

26 Μαρτίου 2026
6:00 μμ - 7:00 μμ

Τοποθεσία

Βιβλιοθήκη

Κατηγορία

Το Παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμπάκας «Τα Μετέωρα», διοργανώνουν μια εξαιρετικά σημαντική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Καρκίνος του μαστού και Γυναικολογικός καρκίνος: Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα – πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα, στον φιλόξενο χώρο της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η κ. Μαρία Καναρά (Χειρουργός Μαστού, MD, MSc, PhD, FEBS και Πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων της ΕΑΕ) και ο κ. Τηλέμαχος Καραλής (Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, MD, MSc, PhD(c)).

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν έγκυρα από τους ειδικούς επιστήμονες για τη σημασία της πρόληψης και τους τρόπους έγκαιρης διάγνωσης, που αποτελούν το σημαντικότερο όπλο για τη γυναικεία υγεία. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και η παρουσία όλων σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική.

Search
Close this search box.
Search
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.