Επίσκεψη ομάδας από τον οργανισμό “The Examined Life: Greek Studies in the Schools”

239992588 10165146371160018 1494152685322144283 n

Ημερομηνία & Ώρα

15 Απριλίου 2024
8:30 πμ - 9:30 πμ

Τοποθεσία

Βιβλιοθήκη

Κατηγορία

Η Βιβλιοθήκη θα έχει τη χαρά να υποδεχθεί την Δευτέρα 15/4/2024 στος 8:30 π.μ. μια ομάδα εκπαιδευτικών από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

The Examined Life: Greek Studies in the Schools είναι μια εκπαιδευτική μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στο να φέρνει στη ζωή των μαθητών και των εκπαιδευτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της Ελλάδας.

Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, συνδέουν τους μαθητές με τις ελληνικές ιδεολογίες της δημοκρατίας, τους λογοτεχνικούς θησαυρούς του Όμηρου και τον μαγευτικό κόσμο της ελληνικής μυθολογίας.

Ο οργανισμός προσφέρει ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου στο πανεπιστήμιο και ένα πλήρως εμβληματικό Πρόγραμμα Μελέτης της Ελλάδας.

Μέσα από συνομιλίες, αναγνώσεις, συζητήσεις και μελέτη της Ελλάδας,  The Examined Life: Greek Studies in the Schools, είναι ένας τόπος όπου εκπαιδευτικοί, βιβλιοθηκονόμοι, ειδικοί μουσείων, συγγραφείς, εικονογράφοι, εκδότες, συντάκτες και όλοι όσοι εργάζονται με νέους συναντιούνται για να εξερευνήσουν έννοιες όπως η δημοκρατία, οι υποχρεώσεις της πολιτοποίησης και η δύναμη της ηθικής φαντασίας, τόσο ουσιώδεις για την επιβίωση μιας ανθρώπινης παγκόσμιας κοινότητας. Στη συνέχεια, ότι μαθαίνουμε το εφαρμόζεται πίσω στους εκπαιδευτικούς χώρους με μαθητές όλων των ηλικιών, με σκοπό τον εμπλουτισμό της εκπαίδευσή τους και των ζωών τους με αυτές τις ιδέες.

Search
Close this search box.
Search
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.